Trening za zdravje

Človeštvo je od nekdaj sanjalo o univerzalnem zdravilu proti vsem boleznim. Do sedaj ga še nismo odkrili. Ljudje moramo zato v ohranjanje zdravja vlagati trud, si prizadevati zanj in upoštevati zdravilne energije, ki jih je v nas vsadila narava. Bolje je, da svoj trud vložimo v preprečevanje bolezni kot pa v njeno zdravljenje, še posebej zato, ker je bolezen lažje preprečiti, kot jo pozdraviti. S kompleksnim pristopom lahko ohranjamo dobro zdravje celo življenje. Če kdaj, potem danes vidimo, da je zdravje res naše največje bogastvo. Samozdravljenje in skrb zase imata velik pozitiven učinek na zdravje človeka.

Vse tehnike samozdravljenja, ki jih boste spoznali, izhajajo iz poznavanja narave in jih lahko izvajate samostojno, kadarkoli želite. Z njimi poskrbimo za ožilje celega telesa. Že stari ljudski pregovor pravi: bolje preprečiti kot zdraviti.  Na treningu za zdravje bomo spoznali in praktično izvedli:

  • najlažji način trebušnega dihanja, saj s tem aktiviramo prve tri čakre, ki so najpomembnejše pri samozdravljenju,
  • tehniko dihanja, s katero vzpostavljamo delovanje vseh organov v telesu in uravnavamo energije v njem,
  • učinkovito anti-stresno terapijo, s katero si pomagamo pri premagovanju vsakdanjega stresa in izboljšanju duševnega zdravja,
  • tehniko, s katero na enostaven način pospešimo cirkulacijo skozi celo telo,
  • enostavno tehniko za širjenje ožilja in povečanje energije,
  • edinstveno vajo za kapilare, ki stimulira njihovo delovanje in izboljša cirkulacijo v celem telesu.

S temi tehnikami vplivamo na ožilje v celem telesu, se s tem sami zdravimo in si pomagamo tudi zniževati svojo biološko starost. Sami sebe lahko »resetiramo«na vseh nivojih. Trening za zdravje je primeren za vse starosti. Informacije in naročila na telefonu 040 271 170.