Ali veste, kje ima človek center za pomlajevanje?

Naš center za pomlajevanje je timus. Timus je žleza, ki se nahaja v sprednjem delu prsnega koša, tik za prsnico. Skrbi za imunski odziv, proizvaja obrambne celice telesa. Dokler imamo te celice, smo zaščiteni pred težjimi boleznimi in tudi naše počutje je dobro. Timus je center za pomlajevanje in z masažo predela dekolteja posledično vplivamo na eni najbolj zaželenih vrednot današnjega časa: mladostnost in vitalnost.

Če hočemo biti čim dalj časa mladi, je dobro imeti predel timusa energijsko pretočen in odprt. Strupene usedline se lahko nabirajo v organih in žlezah, kar slabo vpliva na njihovo pravilno delovanje in prispeva k številnim zdravstvenim težavam. Nežna masaža sprosti usedline in poveča prekrvavitev in dotok energije či v te predele, kar jih pomaga obnoviti. Timus nadzira imunski sistem in je povezan z dolgoživostjo. Običajno se po dobi otroštva zmanjša. Tu, kjer se nahaja, so nakopičeni naši slabi spomini, stvari, ki so se nam zgodile v otroštvu in jih nismo znali  in bili sposobni sprocesirati. S posebnimi praksami ga lahko ponovno obnovimo, kar pomaga ohraniti dobro zdravje in življenjsko moč. Masaža predela okoli timusa lahko pomaga povečati njegovo delovanje in sprostiti več koristnih hormonov.

Predvsem ženske na področju prsnice skladiščimo veliko čustev, zato je predel prsnega koša pogosto boleč na otip. Boleče točke so zastarana čustva. Ko  masiramo in pritiskamo tudi na vdolbinice med rebri, se čistimo in razstrupljamo. Po masaži lahko imamo določene čustvene reakcije, preplavijo nas lahko različna čustva.

Če želimo ohraniti zdravje, moramo imeti dobro delujoč timus. Z redno masažo prsnice in predela ob njej vplivamo na izboljšanje svojega telesnega in duševnega zdravja. Ko pri masaži uporabimo še olje vrtnice, s tem zdravimo telo in dušo.

Več informacij in naročila na 040 271 170.