Delavnica »Sam svoj mojster za zdravje«

Bolezni srca in ožilja so v razvitem svetu in tudi v Sloveniji najpogostejši vzrok obolevnosti in umrljivosti odraslih. Dejavniki tveganja za nastanek teh bolezni so zvišan krvni tlak, holesterol, krvni sladkor, čezmerna telesna teža, kajenje, telesna neaktivnost, stres, starost. Z zdravim načinom življenja lahko nastanek in napredovanje bolezni srca in ožilja preprečujemo, odložimo, delujemo preventivno, znatno zmanjšamo možnost nastanka večjih zdravstvenih težav. Pri tem nam pomaga tudi delavnica »Sam svoj mojster za zdravje«. Za zdravje je najbolje poskrbeti v srednjem obdobju življenja, od 25 do 55 let. Vse tehnike samozdravljenja, ki jih boste spoznali, izhajajo iz poznavanja narave in jih lahko izvajate samostojno, kadarkoli želite. Z njimi poskrbimo za ožilje celega telesa. Že stari ljudski pregovor pravi: bolje preprečiti kot zdraviti.  Na delavnici bomo spoznali in praktično izvedli:

  • najlažji način trebušnega dihanja, saj s tem aktiviramo prve tri čakre, ki so najpomembnejše pri samozdravljenju,
  • tehniko dihanja, s katero vzpostavljamo delovanje vseh organov v telesu in uravnavamo energije v njem,
  • učinkovito anti-stresno terapijo, s katero si pomagamo pri premagovanju vsakdanjega stresa, čustvenih bolečin, travmatičnih dogodkov v življenju, zmanjševanju strahu in s časom dosežemo stanje radosti,
  • tehniko, s katero na enostaven način pospešimo cirkulacijo skozi celo telo,
  • enostavno tehniko za širjenje ožilja in povečanje energije,
  • edinstveno vajo za kapilare, ki stimulira njihovo delovanje in izboljša cirkulacijo v celem telesu.

S temi tehnikami vplivamo na ožilje v celem telesu, se s tem sami zdravimo in si pomagamo tudi zniževati svojo biološko starost. Sami sebe lahko »resetiramo«na vseh nivojih. Delavnica je primerna za vse starosti. Informacije in naročila na telefonu 040 271 170.