Bi se rade spet počutile kot v mladih letih? V naravi človeka je, da si želi biti večno mlad. Mladi smo vse do takrat, dokler se tkiva obnavljajo enako hitro kot se uničujejo. Staranje je postopno odmiranje celic in tkiv. Pri veliko ljudeh razpadni procesi prevladujejo že pri 40 tih in 50 letih, ker skozi življenje porabljajo veliko več energije kot je pridobivajo. A človeški organizem je po naravi programiran za daljši rok mladosti.

Lahko smo mladi, zdravi in srečni in v telesu vzpostavimo ravnovesje stvariteljskih in uničujočih sil. Normalno stanje človeka je tako, da se tkivo obnavlja enako hitro kot se uničuje. Nekateri ocenjujejo, da je povprečna celica v našem telesu stara največ sedem do deset let. Ugotovimo torej, da je ne glede na to, kdaj smo se rodili, naše telo v povprečju staro manj kot deset let. Če smo eno z naravo, če pravilno dihamo in izvajamo še vaje, ki nam pomagajo ohranjati ravnovesje, ti razpadni procesi za nas ne bodo tako uničujoči.

V programu »Ostani mlada in zdrava« vas čaka sklop treh aktivnosti:

-spoznanje svoje matrike zdravja, s pomočjo katere se boste lažje ciljno usmerile v izboljševanje svojega zdravja in doseganja stanja večje mladostnosti in vitalnosti,
-sprehod po gozdu, na katerem si boste odgovorile na vprašanja glede prehrane in življenjskega stila z namenom ohraniti mladostnost in prevzeti aktivno skrb za zdravje,
-delavnica »Občuti mladost« s spoznanjem preprostih tehnik za »resetiranje« in ohranjanje mladostnosti, s katerimi lahko sčasoma dosežete resnično pomladitev telesa in duha.

Unikaten program »Ostani mlada in zdrava« je kombinacija znanja in praktičnih načinov za krepitev zdravja, mladostnosti in dobrega počutja. To bo pripomoglo k večji kvaliteti življenja in zadovoljstva s samo seboj. Tehnike, ki so izbrane, ne zahtevajo veliko časa za izvajanje, so pa izjemno učinkovite po načelu: manj je več.

Več informacij na telefonu 040 271 170.