V naravi se vse odvija v ciklusih. Vsak dan, mesec in leto je energija v točno določenem organu in tudi bolezni tega organa se večinoma pokažejo ravno v tem času. Vsi imamo svojo matriko zdravja. V njej so zapisi naših prednikov in zapis narave iz tistega trenutka, ko smo se rodili, kar vse vpliva na nas.

Na osnovi matrike zdravja (posebne numerološke tabele, matrike) lahko za vsakega posameznika na osnovi njegovega datuma rojstva izračunamo, kakšne so njegove predispozicije glede  zdravja v  posameznih življenjskih obdobjih in kateri so naši šibkejši organi. Vse je v številih. Na osnovi tega znanja lahko delujemo preventivno. Preventiva je vedno boljša kot kurativa. Ugotovimo, kje imamo neželene spremembe na ožilju – zožene arterije ali razširjene vene, kar poslabša delovanje posameznega organa in cirkulacijo krvi v njem. Tam je posledično več vnetij. Ko vemo, kateri so naši šibki organi, jih lahko okrepimo. Telo tako postane močnejše kot celota in bolj zdravo. Vsi imamo določene predispozicije glede zdravja. Rešitve najdemo v uravnoteženem načinu življenja, dihanju, gibanju, preživljanju časa v naravi, v prehrani, pitju vode, svežih sadnih in zelenjavnih sokov, v zeliščih, začimbah, akupresuri, smehu itd. in s tem preprečimo večje zdravstvene težave. Glavni cilj matrike je izboljšanje zdravja.

Kje so največje prednosti matrike zdravja:

  • lažje in hitrejše diagnosticiranje,
  • delujemo lahko preventivno, okrepimo šibke organe in s tem preprečimo bolezni,
  • vzpostavimo ravnovesje in izboljšamo svoje fizično in duševno zdravje.

Kaj prejemete v analizi matrika zdravja?

– da nam edinstven vpogled v naše zdravje skozi celotno življenje,
– ugotovimo, kakšne so naše predispozicije glede zdravja v posameznih življenjskih obdobjih in kateri so naši bolj občutljivi organi. To so lahko možgani, ščitnica, pljuča in srce, dojke, jetra, ledvice, ki lahko vplivajo na razvoj določenih zdravstvenih težav, povezanih z njimi,
– podroben pisni opis stanja ožilja in skico telesa,
-vidimo, če je naš šibki organ nadledvična žleza in smo izpostavljeni večjemu tveganju za stres in izgorelost, ki je danes eden največjih dejavnikov, ki škodljivo vplivajo na zdravje,
– pove, kdaj je najboljši čas, ko lahko najbolj učinkovito okrepimo svoje telo. Priloženo dobite knjižico »Zdravje po mesecih« s preprostimi ukrepi, s katerimi si lahko sami pomagate.

Najbolj pomembno je, da se zavemo, da lahko sami največ naredimo za svoje zdravje. Numerologija za zdravje  nam da natančen vpogled in točne odgovore, kje so vzroki za naše zdravstveno stanje.