Imate vprašanje?
Stopite v stik z nami!

Dušica Đurić

Avtorica bloga: Dušica Đurić

Telefon: 040 271 170, mail: duska@matrikazdravja.si

Že kot otrok sem bila vedno zelo radovedna in sem veliko brala. Ko sem prebrala vse pravljice in kriminalke v šolski knjižnici, sem nadaljevala z duhovno literaturo. V več kot tridesetih letih sem se seznanila z večino obstoječih duhovnih praks. Najbolj so me zanimali načini, kako si lahko sami učinkovito pomagamo do boljšega fizičnega in duševnega zdravja. Vodilo me je razmišljanje, da je preventiva vedno boljša kot kurativa. Med mojimi hobiji in raziskovanji so bile raznovrstne dejavnosti kot so različne metode alternativnega zdravljenja, masaže, radiestezija, bioenergija, kristali, angeli, vegetarijanstvo, zeliščarstvo, sprehajanje po odročnih predelih Pohorja, glasba,  astrologija, tarot, numerologija, itd.. Imam izkušnje tudi kot terapevtka. Najraje preživljam čas v naravi in se smejim. Doživela in preživela sem že marsikaj in kljub vsem nevihtam ohranjam pozitiven odnos do življenja. Spoznala sem marsikatero življenjsko resnico, ki je velikokrat drugačna od splošnega prepričanja.

Nisem zdravnik in nimam formalne zdravstvene izobrazbe. Vseeno vam lahko skozi matriko zdravja povem stvari, ki vam bodo dale misliti. Rada pomagam ljudem ozavestiti in spoznati vzroke, zaradi katerih zbolijo ali imajo določene zdravstvene težave. To je pomemben korak na poti k ozdravitvi. Temeljna resnica je, da se je telo sposobno samo pozdraviti. Ko ozdravimo, imamo znova pravo energijo in spet verjamemo v dobro v življenju. In prav vsak od nas si zasluži ozdraveti in biti srečen.

Nastaja nov svet in mi se mu moramo prilagoditi. Naj navedem še misel avtorja knjig, v katerih sem našla največ potrditev lastnih spoznanj, Anthony Williama: »Zdravljenje je ena od najmogočnejših oblik svobode, ki nam jih ponuja Bog.«

Osebne podatke urejamo v skladu z GDPR.