Tehnike samozdravljenja in pomlajevanja

Vse življenje me je zanimala duhovnost in načini, kako ohraniti ter izboljšati zdravje. Prebrala sem na tone knjig, se udeležila ogromno delavnic, preučila ali preizkusila veliko znanih alternativnih tehnik zdravljenja in iskala vedno nekaj novega. Na neki točki sem bila že kot odvisnik, kot Brigit Jones za zdravje in duhovnost. Medtem sem seveda ugotovila tudi neke svoje življenjske resnice. Zdravje ni samo zdrava hrana, skrb za fizično telo. Smo dosti več kot to.
Iz radovednosti sem iskala tudi anti aging metode in res je moja biološka starost nižja od kronološke. Nekaj sem se pa le naučila v vseh teh letih, se včasih nasmejim sama sebi. In seveda so te tehnike in metode večinoma zelo preproste. Dihanje, veliko gibanja, vode, dobre volje in smeha, da smo zadovoljni sami s sabo. Seveda pomaga tudi dobra hrana in še marsikaj. Za svoje zdravje je najbolje poskrbeti v srednjem obdobju življenja, v starosti od 25 do 55 let. Se nam pa v življenju velikokrat zgodijo tudi dogodki in travme, ki nas krepko stresejo in v nas pustijo sledi. A vse to so izkušnje, ki nas bogatijo. In smo lahko le hvaležni za njih. Ne sodimo jih kot dobre in slabe, ker se običajno sploh ne zavedamo vseh plasti in vsega napredka, ki so nam ga prinesle. Bile so izkušnje in to je to. Sedaj pa sem v tem trenutku in to je najbolj važno.

Zelo sem vesela, ko vidim, da tudi drugi uporabljajo te tehnike in jim pomagajo. Zavzemam se za to, da si ljudje pomagamo na enostavne načine. Telo pa potem lahko lažje opravi svoje delo.

Nekaj učinkovitih in enostavnih tehnik samozdravljenja in pomlajevanja bom zainteresiranim predstavila na delavnici »Tehnike samozdravljenja in pomlajevanja«. Izvajajo se lahko, kadarkoli si izberemo.

Na delavnici bomo spoznali:

  • najlažji način trebušnega dihanja, saj je področje prvih treh čaker najpomembnejše pri zdravljenju
  • tehniko dihanja, s katero vzpostavimo delovanje vseh organov v telesu
  • tehniko, s katero na enostaven način precirkuliramo celo telo in povečamo raven energije
  • tehniko za širjenja ožilja celega telesa in edinstveno vajo za kapilare
  • antitresno terapijo in akupresurni pritisk na točko srčnega centra, s katero si pomagamo pri premagovanju vsakodnevnega stresa in preteklih travmatičnih dogodkov v življenju.

Vabljeni ste na lepo izkušnjo, ki vas lahko tudi malo spremeni in prinese nekaj nove energije v vaše življenje.

 

DSC_0574