Naše telo

Naše telo se lahko samo pozdravi in zaceli, brez zunanje pomoči zdravil in terapij. Telo premore izjemno napreden komunikacijski sistem, ki natančno ve, kdaj je kakšen del v neravnovesju. Ve tudi, kako tja poslati primerne energije, ki ga bodo znova uravnovesile. Naše telo se zna samo uravnovesiti. Toda problem nastane, ker smo ljudje prekinili komunikacijo s svojim telesom, nehali smo mu zaupati. Še več. Ne prevzamemo niti odgovornosti za to, kaj se dogaja v njem. Zanašamo se na vse druge (zdravnike, zdravilce), razen nase.

V našem telesu obstaja izjemno močna mreža pomladitve. Je delno naelektrena, delno namagnetena in zelo povezana z našo zavestjo. Naše telo je v nenehni komunikaciji z nami. Stalno preverja in uravnoveša energije. Ampak ko si ne zaupamo, ta komunikacijska mreža začasno neha delovati. Nismo le fizično telo. Obkroža nas tudi energijsko telo na drugih ravneh bivanja, ki so vse povezane med seboj. Toda ko je energijsko telo blokirano ali izolirano, ali ko jemljemo prevelike odmerke zdravil, takrat se njegovo ravnovesje poruši. Naše telo ve, kako se očistiti in znebiti nečistoč, ki so se nakopičile v vsakodnevnem življenju. Vsako telo ve, kako spremeniti in premakniti energijo na vsakem nivoju – v DNK, v celicah in organih. Na nas je, da ga imamo radi in mu zaupamo. Tukaj je, da nam služi. Zdravje in ravnovesje sta naravno stanje našega telesa. Ko globoko in zavestno dihamo, dovolimo telesu tudi to, da se pomladi.

Človeško telo je ustvarjeno tako, da potrebuje dosti manj hrane, kot mi mislimo, da jo. Zahtevana količina energije, ki jo telo potrebuje, se lahko zagotovi z manj obroki. Pomembno je tudi, da hrano pripravljamo in užijemo na sproščen način. Naše telo ima sposobnost samo ozdraviti bolezni. To je dokazalo že ogromno ljudi, ki so si zaupali in se sami ozdravili. Telo bi dejansko moralo z leti delovati celo bolje, zato ker ima več izkušenj, več modrosti v vsaki celici. Moralo bi postati boljše, ne starejše, bolj izžeto. Čeprav večina ljudi še vedno gre po poti staranja, lahko sami pri sebi izberemo, da gremo svojo pot samo ozdravitve, ohranjanja mladostnosti in vitalnosti.