• Breathing

    Breathing is the most powerful cure in the world. It is the most important thing we can do for our healt.

  • Health is our greatest asset

    Health matrix shows us, which are our weakest organs. Our body is like a chain – strong only as much as the weakest link. When we strengthen the weakest link, we strengthen the whole chain.

Nudimo:

-izračun po matriki zdravja, s pomočjo katerega ugotovimo, kateri so naši šibkejši organi. Na osnovi tega lahko ukrepamo, jih okrepimo, delujemo preventivno,

-individualno svetovanje na osnovi izračuna po matriki zdravja,

-delavnice s spoznavanjem enostavnih tehnik samozdravljenja,

-antistresno masažo za dušo

-gozdne terapije.

Matrika zdravja

Z matriko zdravja na osnovi rojstnega datuma izračunamo, kakšne so predispozicije za naše zdravje v posameznih obdobjih življenja in kateri so naši najšibkejši organi.

»Preventiva je boljša kot kurativa«. To je star pregovor, ki nas uči, da je preventivno delovanje boljše od zdravljenja. Pomeni, da je bolj smiselno najprej preprečiti, da bi se bolezen sploh razvila in zgodila, kot pa da bi se kasneje morali spopadati s težavami. Zdravstvene težave je bolje in lažje preprečiti, kot jih kasneje zdraviti. Na dolgi rok je bolje ustaviti bolezni, preden (in če) se sploh zgodijo. Bolje se je nečemu izogniti, kot se kasneje spopadati s posledicami. Preventiva pomeni, da se nekaj ustavi ali se temu izogne. To izhaja že iz 13. stoletja, ko je veljalo, da je bolje, da se s težavo soočimo pravočasno, kot pa da kasneje iščemo zdravilo.

To je tudi bistvo matrike zdravja. Vedeti, kaj se dogaja in s preventivnim delovanjem doseči zdravje.

Podrobneje…

Zdravje je naše največje bogastvo

Dihanje, gibanje, uravnotežena prehrana, pitje vode, svežih sadnih in zelenjavnih sokov, slane kopeli, akupresura, pozitivna naravnanost so ključnega pomena za naše zdravje.

Več o ciklih…