Antistresna masaža za dušo

Naša duša je najpomembnejše, kar imamo, kar smo. Z antistresno masažo za dušo sproščamo stres, ki se nam je nabral v telesu in se obenem ponovno napolnimo s pozitivnostjo in radostjo.

Vsi imamo nekaj, kar nam leži na duši. To nas muči in nam ne da notranjega miru, dokler se s tem ne soočimo. Stres lahko doživljamo doma, z otroci, starši, partnerji, na delovnem mestu, ob bolezni, smrti, ločitvi, finančnih in ljubezenskih težavah itd. Stres velja danes za največjega povzročitelja bolezni, je vzrok tudi za čezmerno težo. Zato je tako zelo pomembno, da ga sproti odstranjujemo, da ne zbolimo.  Srčna čakra je dom naše duše. Pri antistresni masaži za dušo masiramo prsni del, dotaknemo se točke duše in srca. Točka duše in srčna točka sta običajno boleči, zato z akupresurnimi stiski na njiju sproščamo nakopičen stres iz telesa.

Več o duši lahko preberete tukaj

The body cannot be cured without regard for the soul.

Socrates

The cure of the part should not be attempted without treatment of the whole. No attempt should be made to cure the body without the soul. Let no one persuade you to cure the head until he has first given you his soul to be cured, for this is the great error of our day, that physicians first separate the soul from the body.

Plato

Antistresna masaža za dušo deluje sprostitveno na celo naše bitje. Z njo se razbremenimo pritiska in lažje zadihamo. Ko izstisnemo iz sebe negativnosti, čustveno bolečino in žalost, se lahko napolnimo s pozitivnostjo, veseljem in radostjo. Po njej se počutimo, kot da smo se na novo rodili, dobesedno se resetiramo. Občutek je božanski. Dosežemo duševni mir, ki nas tudi polepša in pomladi. Da nam novih moči in spoznanj, da gremo lažje naprej v življenju. Antistresna terapija je obenem terapija in tečaj. Ko se je enkrat naučimo, jo lahko naprej doma izvajamo tudi sami. Ponavljamo jo tako dolgo, dokler akupresurne točke niso več boleče. To je odvisno od tega, kako dolgo se je stres akumuliral v nas. Ko izvajamo masažo je izjemno pomembno, da jo spremljamo z globokim dihanjem.

Antistresna masaža za dušo nam pomaga biti to, kar smo v resnici – nesmrtna duša s prisotnostjo božje energije in zavesti. To nam prinaša novo zavedanje in svež pogled na življenje.

Med masažo duše sem se dobesedno prestavila v drugo dimenzijo. Občutila sem olajšanje in pomirjenost.

Saša

To je bila prava angelska masaža!

Magdalena

Za izvajanje masaž smo strokovno usposobljeni.